Uzaktan Eğitim Derslerinde Yaşanan Sorunlar Hk.

Sevgili öğrencilerimiz,

UZEM sistemi üzerindeki aksaklıkların giderilmesi için Üniversitemiz yoğun bir çaba sarf etmektedir.

Bu bağlamda ders linklerinin yildiz uzantılı e-posta adreslerine ulaşmasında kimi zaman aksaklıklar olabilmektedir. Linkin gelmemesi durumunda, dersin yürütücüsü ile irtibata geçerek yürütücünün arayüzünde çıkan “Derse Bağlan” linkinin altındaki öğrenci linklerini talep edebilirsiniz.

UZEM’le ilgili soru ve sorunlarınız için, UZEM Birimi (uzem@yildiz.edu.tr), Bölümümüz Uzaktan Eğitim temsilcileri Ar. Gör. Muhammet Ali Heyik (muhammetaliheyik@gmail.com) ve Ar. Gör. Hasan Taştan (hasantastn@gmail.com) ile irtibata geçebilirsiniz.

Farabi, Erasmus ve özel statüdeki öğrenci listeleri önümüzdeki haftalarda sisteme eklenecektir.