PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Kolokyum, Ödül Töreni ve Sergisi'ne DAVETLİSİNİZ!

PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Kolokyum, Ödül Töreni ve Sergisi’ne DAVETLİSİNİZ!

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann tarafından bu yıl 15’inci kez düzenlenen PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması ödül dağılımı belli oldu. Türkiye genelinde mimarlık ve inşaat mühendisliği lisans öğrencileri 26 ekip oluşturarak, çeliği ön plana alan “Rekreasyon Alanında Sosyal Odak Tasarımı” projeleri ile yarıştılar.

İnşaat mühendisliği ve mimarlık öğrencilerini bir araya getirerek çelik yapının önemini vurgulayan yaratıcı çözümler geliştirmeyi hedefleyen PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’nda

Mansiyon Ödülü’ne değer görülen, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü öğrencilerinizden Rafet Sunaçoğlu, Hazal Eraslan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Prof. Dr. Y. Mühendis Mimar Hasan Şener’in başkan olduğu jüride; Prof. Dr. Y. Mimar Ayhan Usta, Prof. Dr. Y. İnşaat Mühendisi Nesrin Yardımcı, Dr. Y. Mimar Selim Velioğlu, Y.Mühendis Mimar Yaşar Marulyalı, Dr. Y. İnşaat Mühendisi Selçuk İz, Mimar Cem Sorguç’dan oluşan seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda belirlenen ödüller YEM’de sahiplerini bulacak.

Tüm katılımcı projelerinin sergisinin yer alacağı törende, jüri üyelerinin katılımıyla Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleşecek kolokyumun ardından ödül töreni olacak ve PROSteel 15.yılını DJ Performans ve A Capella Boğaziçi’nin sahnesinde after party ile kutlayacak.

Değerli katılımlarınız ile 15 Mayıs Cuma günü görüşmek dileğiyle.

PROGRAM:

17:00-17:30 Kayıt

17:30-18:30 Kolokyum

18:30- 19:00 Ödül Töreni

19:00 After Party

Detaylı bilgi ve etkinliğe katılmak için: www.yemetkinlik.com/prosteelodul2015

Kolokyum, Ödül Töreni ve Sergi:

15 Mayıs 2015, Cuma günü saat: 17:00- 20:00 saatleri arasında Yapı-Endüstri Merkezinde

gerçekleştirilecektir.

Önemli Not: Etkinlik öncesinde YTÜ Beşiktaş Kampüsünden etkinlik mekanına servis kaldırılacaktır. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz, D-204 nolu İngilizce Bölüm Odasına giderek görevli memur Erhan DARCAN'a, 14 Mayıs 2015 perşembe günü öğlene kadar isimlerini yazdırabilirler.