ÖNEMLİ: UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ HK ÖNEMLİ DUYURU

Sevgili öğrencilerimiz,

24 Mart Salı günü UZEM sistemi üzerinden yapılan güncellemeler sonucu aşağıdaki yol izlenecektir.

•                    Sisteme sadece akademisyenler giriş yapabilecektir.

•                    Akademisyenler ders saatinde dersi başlattıkları zaman öğrencilerin std.yildiz.edu.tr uzantılı e-postalarına bir link gidecek ve öğrenciler bu link sayesinde derse katılım yapacaklardır. (öğrencilerimizin spam maillerini de kontrol etmeleri önem taşımaktadır)

Burada akademisyenler tarafından dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; ders başlatıldıktan sonra kesintisiz şekilde devam edilmesidir. Aksi durumda öğrenciler de sistemden düşecek, derse katılımları ancak e-postalarına gelen yeni bir link üzerinden olabilecektir. Bu sistem için gerekli testler yapılmış ve başarı elde edilmiştir.

E-posta hesabı hk.

Şifrenizi unuttuysanız veya şifre sorununuz varsa, ogr-posta@yildiz.edu.tr e-posta adresine,

Ad soyad

Okul numarası

TC kimlik numarası

kullanıcı adınızı yazıp, TC veya okul kimliğinizin ön yüzünü tarayarak (fotoğrafını çekerek) ekleyip

"öğrenci e-posta şifre sıfırlaması" konu başlıklı e-posta gönderiniz.