MİMARİ TASARIM ÖĞRENİM ÇIKTILARI

DUYURU: MİMARİ TASARIM DERSLERİ ÖĞRENİM ÇIKTILARI

Sevgili Öğrenciler,

Mimarlık Bölümümüzün içinde olduğu uluslararası eşdeğerlik süreci kapsamında, Mimari Tasarım derslerinde üretilen çalışmaların final sunumunda, Mimari Tasarım Dersi koordinatörlerinin ve Ders Yürütücülerinin duyurduğu Teslimde İstenenlere ek olarak Mimari Tasarım Öğrenim Çıktılarının da teslim edilmesi gereği gündeme gelmiştir.

Bu amaçla her projeye özgü olarak hazırlanan Öğrenim Çıktıları aşağıda bilginize sunulmuştur. Her öğrenci, aldığı Mimari Tasarım Dersini tıklayarak söz konusu Öğrenim Çıktılarına ulaşabilir.

Dönem boyunca yürüttüğünüz proje sürecinde, Mimari Tasarım Dersi Öğrenim Çıktıları dosyasında bulacağınız hususların her birini, plan, kesit  şemaları veya 3 boyutlu şemalar eşliğinde nasıl ele aldığınızı, 4-5 sayfalık bir rapor ile veya tesliminize yapacağınız ek bir pafta üzerinde ya da sizden istenen konept/giriş paftasına entegre bir biçimde açıklamanız beklenmektedir.

Teslim aşamasında Mimari Tasarım Öğrenim Çıktıları (MTÖÇ) Paftanızı/Raporunuzu teslim ettiğiniz kontrol edilecektir. MTÖÇ Raporunuzu/Paftanızı maketinizle birlikte jüriye de getirebilirsiniz. Bu durumda teslim tutanağına "Jüriye Getirilecektir" notu işlenecektir.

Başarı dileklerimizle,

Mimarlık Bölüm Başkanlığı