European Cultural Academy 'Sustainability in Architecture' Burs Yarışması

European Cultural Academy; Kellogg Collage, Oxford Universitesi ve The Prince's Foundation ile işbirliği içinde "Sürdürülebilir Şehirler, Geleceği İnşa Etmek" kursu için Sürdürülebilirlik Burs Yarışması düzenlemektedir. Kazanan, 19-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Venedik'te gerçekleşecek olan kurs için tam öğrenim ücreti muafiyeti ile ödüllendirilecektir. Kurs boyunca öğrenciler, gelecek için daha sağlıklı şehirler tasarlamak amacıyla, mevcut teknolojiler ve uygulamalarla birlikte geçmişten öğrenmenin potansiyelini keşfedecek; çevresel, sosyal ve ekonomik bağlamlarda yeni zorluklara hazırlayacak şekilde günümüzün kentsel alanlarını güçlendirerek yenilemeyi öğrenmek için Venedik'te bir alan çalışması gerçekleştirecektir.

"Sustainability in Architecture - ECA Scholarship Competition" yarışma duyurusu ve başvurusu için tıklayınız.