British Time Yabancı Dil Kursu ile Üniversitemiz Arasında Anlaşma Hakkında

British Time-Yıldız Teknik Üniversitesi arasında yapılan protokol anlaşmasıyla; Yıldız Teknik Üniversitesi tüm öğrenci ve personellerine çekilişle ÜCRETSİZ İNGİLİZCE EĞİTİM imkanı verilecektir. Aynı zamanda yine çekilişle % 45’e varan eğitim bursu imkânınız bulunmaktadır.

Bu kampanya’daki pakette;

- Genel İngilizce, 50 saate varan özel ders,

- 300 saat üzeri teori eğitimi,500 saat üstü speaking, gramer,vocablary gibi aktiviteler,

• iş İngilizcesi, Erasmus ve hazırlık atlama sınavlarına hazırlık, YDS-TOEFL-IELTS

gibi sınavlar da bulunmaktadır.

- Aynı zamanda 3 veya 4 seviye eğitim alan herkesi İNGİLTERE’ye 2 veya 3 hafta ÜCRETSİZ gönderiyoruz.

BU ÜCRETSİZ EĞİTİM VE % 45 İNDİRİM BURSUNDAN YARARLANMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIP BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ:

İngilizce sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan BRITISH TIME DİL OKULLARI, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacaktır.

Çekiliş sonuçları ekim ayı içinde sizlere bildirilecektir. FORMU EKSİKSİZ DOLDURMAYI UNUTMAYIN.