ACİL VE ÖNEMLİ: 2018-19 Bahar Dönemi Lisansüstü Kayıtları Hk

2018-19 Öğretim Yılı Güz Dönemi Yüksek Lisans Programına kayıt olmuş öğrencilerimizin dikkatine:

2018-19 Bahar döneminde ders kaydı yapabilmeniz için danışman atamanızın gerçekleşmiş olması gerekmektedir. Danışman bulunması, ilgili formun doldurularak Mimarlık Anabilim Dalı'na teslim edilmesinden öğrenci sorumludur. Bu süreci tamamlayamayan öğrenciler 2018-19 bahar döneminde ders seçimi yapamayacaktır.

2017-18 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Doktora Programına kayıt olmuş öğrencilerimizin dikkatine:

Mimarlık Anabilim Dalı Başkanlığı