23 Mart 2020 tarihinden itibaren başlayacak UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ HAKKINDA

SEVGİLİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ ve ÖĞRETİM ÜYELERİ,

COVID-19 nedeniyle alınan önlemler kapsamında eğitime ara verilmişti. Ancak ilerleyen süreçte tüm dünyada da benzerleri uygulandığı üzere "Uzaktan Eğitim" sistemi gündeme geldi.

23 Mart 2020 Pazartesi günü itibari ile Üniversitemizde Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı, Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora seviyesinde tüm dersler mevcut haftalık ders programında belirtildiği şekilde Üniversitemizin onlinekampus.yildiz.edu.tr Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden senkron olarak yapılacaktır.

Mimarlık eğitiminde sanal/gerçek tartışmalarını geride bırakarak, fiziki mekanda gerçekleştirdiğimiz araç ve sistemler yanı sıra alternatif yöntemler ile çalışacağımız sanal sınıflarda tabii ki ilk günlerde sorunlar oluşabilecektir. Bu açıdan geri bildirimleriniz bizler için önemlidir.

Tüm iletilerin e-posta (mimblm@yildiz.edu.tr) ile yapılmasını rica ederim, zira bir süre kişisel aramalara geri dönüş sağlayamayacağız.

Bu zor süreçte yapıcı desteğinizi bekliyor, hepinize sağlıklı günler diliyoruz.

MİMARLIK BÖLÜM BAŞKANLIĞI