Mimari Tasarımda İfade Ulusal Öğrenci Yarışması

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım  Fakültesi ve Mimarlık Kulubü tarafından düzenlenen eskiz Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Mimarlık Kulübü tarafından, bu yıl ilk defa “Mimari Tasarımda İfade” temalı ulusal öğrenci yarışması düzenlenecektir. Ülke çapında ve KKTC’deki tüm mimarlık ve iç mimarlık öğrencilerinin katılımına açık olacak bu yarışmada, öğrencilerin tasarımlarında mimari ifade becerilerini göstermeleri hedeflenmektedir.

Katılımcılar yarışmaya sunacakları çalışmaları bilgisayar kullanmaksızın eskiz, suluboya ve tercih edebilecekleri bütün grafik unsurlarla ifade edebilirler. Teslim edilecek görsel ifadelerin içeriğini öğrencilerin bölümlerinde çalıştıkları mimari tasarımlar oluşturmalıdır. Yarışmada tasarımlara dair plan, kesit, görünüş, perspektif ve kavramsal görselleştirmelerin özgünlüğü değerlendirilecektir.

Detaylı bilgi için;