MİAK Akreditasyon - MIAK Accreditation

MİMARLIK AKREDİTASYON KURULU (MiAK-MAK) tarafından, Akreditasyon Koşulları (2023) kapsamında yapılan değerlendirmede, %30 İngilizce Bölümümüz, 6 YILLIK AKREDİTASYON’a (6 Eylül 2024 - 6 Eylül 2030) hak kazanmıştır.

Bu başarıda emeği geçen tüm öğretim üyelerimize, öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

In the evaluation made by the ARCHITECTURAL ACCREDITATION BOARD (MiAK-MAK) within the scope of Accreditation Conditions (2023), our 30% English Department has been awarded 6-YEAR ACCREDITATION (6 September 2024 - 6 September 2030).

We would like to extend our endless thanks to all our faculty members, teaching staff and students who contributed to this success.